dilluns 23  de juny  de 2014
ENTRANTS
Crema freda de carbassó
Amanida provençal
Espagueti bolonyesa
Col i flor amb beixamel gratinada
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Lluc fregit amb samfaina
Botifarra al grill amb seques
Pollastre  al grill
amb salsa rocafort
Galtes ibèriques amb puré de patata
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
LES  POSTRES
Síndria
Pastis del dia
Iogurt casolà
Préssec en almívar
Gelat de vainilla amb toffee
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario