23/6/14





Dimarts “sant Joan” 24 de juny del 2014

ENTRANTS

Sopa de meló amb pernil ibèric de gla
Amanida de llagostins
Amanida amb formatge de cabra
Endívies al Rocafort
Salpicó de marisc i pop
Pernil ibèric de gla amb pa de coca
“El Espàrrec” XXXL D.O. Navarra (Supl 4€)
Arròs mar i muntanya amb llamàntol
Varietat de llegums amb bacallà esqueixat
Gambes de Vilanova 6 UND. (SUPL. 15€)

PRINCIPALS

Salmó fresc al grill i salsa tàrtara
Bacallà confitat amb ceba i tomàquet
Calamars a la planxa amb guarnició
Pernilets de pollastre amb escamarlans
Costella ibèrica rostida a baixa temperatura i humus de cigrons
Garró de pernil ibèric amb cremós de patata i suc de rostit

Carns a la brasa amb guarnició

 “Les botifarres”
Magret d’ànec amb pera a la sangria
Filet de vedella amb guarnició


Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 25 €  (IVA. inclòs)

Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: