Dimarts “sant Joan” 24 de juny del 2014
ENTRANTS
Sopa
de meló amb pernil ibèric de gla 
Amanida
de llagostins
Amanida
amb formatge de cabra
Endívies
al Rocafort
Salpicó
de marisc i pop 
Pernil
ibèric de gla amb pa de coca
“El
Espàrrec” XXXL D.O. Navarra (Supl 4€) 
Arròs
mar i muntanya amb llamàntol 
Varietat
de llegums amb bacallà esqueixat 
Gambes
de Vilanova 6 UND. (SUPL. 15€)
PRINCIPALS
Salmó
fresc al grill i salsa tàrtara
Bacallà
confitat amb ceba i tomàquet
Calamars
a la planxa amb guarnició
Pernilets
de pollastre amb escamarlans
Costella
ibèrica rostida a baixa temperatura i humus de cigrons
Garró
de pernil ibèric amb cremós de patata i suc de rostit
Carns
a la brasa amb guarnició
 “Les botifarres”
Magret
d’ànec amb pera a la sangria
Filet
de vedella amb guarnició
Preu: 25 €  (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario