Dilluns 20 de gener  de
2014
ENTRANTS
Crema de carbassó
Amanida variada
Mongeta tendra al vapor amb patata
Espagueti bolonyesa
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)
PRINCIPALS
Lluç de palangre fregit amb escalivada
Pollastre al forn amb xips de patata
Llom de porc al grill amb guarnició
Ous ferrats amb botifarró
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició(supl. 7€)
LES  POSTRES
Mandarina 
Poma al forn
Pastis de formatge
Mouse de xocolata blanca amb 
xocolata negra 
Pastis d’ametlla
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario