20/1/14

menú d'avui



Dilluns 20 de gener  de 2014


ENTRANTS

Crema de carbassó
Amanida variada
Mongeta tendra al vapor amb patata
Espagueti bolonyesa
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)


PRINCIPALS

Lluç de palangre fregit amb escalivada
Pollastre al forn amb xips de patata
Llom de porc al grill amb guarnició
Ous ferrats amb botifarró
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició(supl. 7€)


LES  POSTRES

Mandarina
Poma al forn
Pastis de formatge
Mouse de xocolata blanca amb  xocolata negra
Pastis d’ametlla


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€

SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: