21/1/14

menú d'avui



Dimarts  21 de gener  de 2014



ENTRANTS

Sopa de farigola
Amanida catalana
Col i patata saltada amb pernil
Estofat de mongetes seques amb bolets
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)


PRINCIPALS

Freginada de molleres
Arròs de muntanya
Braó de porc confitat a la jardinera
Xurrasco de vedella al grill amb patata al caliu i all i oli
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició(supl. 7€)


LES  POSTRES

Mandarina
Pastis de formatge
Gelat variat
Poma al forn
Pastis d’ametlles

Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: