Dimarts  21 de gener  de 2014
ENTRANTS
Sopa de farigola
Amanida catalana
Col i patata saltada amb pernil
Estofat de mongetes seques amb bolets
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa amb tomàquet (supl. 6€)
Amanida Xató (supl. 6€)
PRINCIPALS
Freginada de molleres
Arròs de muntanya
Braó de porc confitat a la jardinera
Xurrasco de vedella al grill amb patata al caliu i all i oli
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició(supl. 7€)
LES  POSTRES
Mandarina 
Pastis de formatge
Gelat variat
Poma al forn
Pastis d’ametlles
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario