2/11/13




dissabte 02 de novembre del 2013

ENTRANTS

Sopa de ceba
Amanida de tardor
Amanida de xató
Timbal d’escalivada amb formatge de cabra
Empedrat de bacallà esqueixat
Callos amb cigrons
Arròs del tros
Tallarines “ neto di sepia” amb gambes a l’ajillo
Roquetes de la casa amb la seva amanida
                              
PRINCIPALS

Bacallà, moniato i allioli de codony
Llenguado amb sobrassada de Mallorca
Calamarsons a la planxa
Mandonguilles amb sèpia
Conill cuinat a baixa temperatura amb encurtits
Peus de porc amb castanyes
Galta ibèrica confitada a l’antiga amb verduretes
           
A LA BRASA... AMB LA SEVA GUARNICIÓ

Mitjanetes de xai
Magret d’ànec
Entrecot de vedella             
Botifarra del Perol

 
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
(Gaseosa Casa Negre. 1,50 € )
Preu: 20 €  (IVA. inclòs)



Consum minin per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: