dissabte 02 de
novembre del 2013
ENTRANTS
Sopa
de ceba
Amanida
de tardor
Amanida
de xató
Timbal
d’escalivada amb formatge de cabra
Empedrat
de bacallà esqueixat
Callos
amb cigrons
Arròs
del tros
Tallarines
“ neto di sepia” amb gambes a l’ajillo
Roquetes
de la casa amb la seva amanida
PRINCIPALS
Bacallà,
moniato i allioli de codony
Llenguado
amb sobrassada de Mallorca
Calamarsons
a la planxa
Mandonguilles
amb sèpia
Conill
cuinat a baixa temperatura amb encurtits
Peus
de porc amb castanyes
Galta
ibèrica confitada a l’antiga amb verduretes
A
LA BRASA... AMB LA SEVA GUARNICIÓ
Mitjanetes
de xai
Magret
d’ànec
Entrecot
de vedella              
Botifarra
del Perol
| 
   | 
 
(Gaseosa Casa Negre. 1,50 € )
Preu: 20 €  (IVA.
inclòs)
Consum minin per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario