17/10/15

menú dissabte



17 d’octubre 2015


Aperitiu del Xef


Primers

Amanida amb bonitol escabetxat
Esqueixada de bacallà
Escudella barrejada
Timbal d’ escalivada i anxoves
Arròs melós de parmesà
Musclos amb llet de coco
Espaguetis als 4 formatges
Pernil ibèric amb pa de coca amb tomàquet


Segons                                    

Calamars frescos del mediterrani a la romana amb maonesa negre
Tall rodó de vedella rostit amb bolets “ous de reig”
Galta de porc confitada a l’antiga
Bacallà a baixa temperatura amb cigrons i pernil
Brases                                                                                 
Botifarra negre i del perol de Can Rovira amb seques
Conill d’ull negre
Entrecot de vedella “llom baix”
Costelles i mitjanes de xai
  
Guarnicions
- Puré de patata i escalibada
- Seques

Begudes

Copa de vi Cabernet  Alsina Sardà 2009 supl. 1’5€
Vi blanc de Gandesa o negre Priorat o copa de cervesa o aigua o refresc


*El menú inclou: un primer, un segon, unes postres i una beguda



Preu:
 22 €  (iva inclòs)    

No hay comentarios: