17 d’octubre 2015
Aperitiu del Xef
Primers
Amanida
amb bonitol escabetxat
Esqueixada
de bacallà
Escudella
barrejada
Timbal
d’ escalivada i anxoves
Arròs
melós de parmesà
Musclos
amb llet de coco
Espaguetis
als 4 formatges
Pernil
ibèric amb pa de coca amb tomàquet
Segons
Calamars
frescos del mediterrani a la romana amb maonesa negre
Tall
rodó de vedella rostit amb bolets “ous de reig”
Galta
de porc confitada a l’antiga
Bacallà
a baixa temperatura amb cigrons i pernil
Brases
Botifarra
negre i del perol de Can Rovira amb seques
Conill
d’ull negre
Entrecot
de vedella “llom baix”
Costelles
i mitjanes de xai
Guarnicions
- Puré de patata i escalibada
- Seques
Begudes
Copa de vi Cabernet Alsina Sardà 2009 supl. 1’5€
Vi blanc de Gandesa o negre Priorat o copa de
cervesa o aigua o refresc
*El menú inclou: un primer, un segon, unes
postres i una beguda
Preu:
22
€ (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario