18 d’octubre 2015
Vermut de la casa
Primers
Amanida
amb bonítol escabetxat
Saltat
de cep, rossinyol i ou de reig (supl. 10€)
Esqueixada
de bacallà
Escudella
barrejada
Timbal
d’ escalivada i anxoves
Arròs
mariner amb gamba vermella
Musclos
amb llet de coco (una mica picant)
Macarrons
als 4 formatges
Pernil
ibèric amb pa de coca amb tomàquet
Gamba
de Vilanova-mitjana- ½ dotzena (supl.15€)
Segons
Calamarsons
a la planxa amb sofregit d’alls
Tall
rodó de vedella rostit amb “ous de reig”
i escarxofa
Galta
de porc confitada a l’antiga amb bolets
Bacallà
a baixa temperatura amb cigrons i pernil
Brases
Botifarra
negre i del perol de Can Rovira amb seques
Conill
d’ull negre
Entrecot
de vedella “llom baix”
Carn
de xai
Begudes
Copa de vi Cabernet Alsina Sardà 2009 supl. 1’5€
Vi blanc de Gandesa o negre Priorat o copa de
cervesa o aigua o refresc
*El menú inclou: un primer, un segon, unes
postres i una beguda
Preu:
24
€ (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario