dijous 8
d’octubre de 2015
Menú
PRIMERS
Crema de pèsols amb torradetes i pernil
Amanida tropical
Paella d’arròs mariner
Esqueixada de bacallà (supl. 6€)
Pernil ibèric amb coca de pa amb tomàquet (supl.
6€)
SEGONS
Peix del dia – Calamarsets a la planxa
Pollastre amb ceba i tomàquet
Galta de porc confitada amb cremós de patata i
suc de rostit
Llom de bacallà (supl. 8€)
LES
POSTRES –Esculli entre postres o cafè
Fruita del temps
Iogurt natural
Pastis del dia
Bombó gelat de nata i xocolata negra
BEGUDES
porró de blanc de Gandesa o negre Priorat o
copa de cervesa o aigua mineral, copa de vi Sumarroca (supl. 1’5€)
*El menú inclou: un primer, un segon, unes
postres i una beguda
Preu:
12 € (iva
inclòs)
Mig Menú
9 € (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario