dimecres 7 d’octubre de 2015
Menú
PRIMERS
Crema de pastanaga amb taronja
Amanida provençal
Fideuà de Vilanova
Empedrat de seques amb tonyina
Esqueixada de bacallà (supl. 6€)
Pernil ibèric amb coca de pa amb tomàquet (supl.
6€)
SEGONS
Peix del dia
Botifarra al grill amb guarnició
Conill d’ull negre al l’allet
Llom de bacallà (supl. 8€)
LES
POSTRES –Esculli entre postres o cafè
Meló
Iogurt Natural
Pastis de xocolata i coco
Gelat de vainilla amb toffee
BEGUDES
porró de blanc de Gandesa o negre Priorat o
copa de cervesa o aigua mineral, copa de vi Sumarroca (supl. 1’5€)
*El menú inclou: un primer, un segon, unes
postres i una beguda
Preu:
12 € (iva inclòs)
Mig Menú
9 € (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario