dimecres 16 de setembre de 2015
Menú
PRIMERS
Crema de carbassa
Amanida Cèsar
Fideuà de Vilanova
Bunyols de bacallà amb amanida
Esqueixada de bacallà (supl. 6€)
Pernil ibèric amb coca de pa amb tomàquet (supl.
6€)
SEGONS
Peix del dia – Llucet fresc a la romana
Llom rostit al forn amb poma caramel·litzada
Full de culata de vedella a la planxa amb
guarnició
Llom de bacallà (supl. 8€)
LES
POSTRES –Esculli entre postres o cafè
Fruita del temps
Iogurt Natural
Flam de cafè
Bombó de nata i xocolata negra
BEGUDES
porró de blanc de Gandesa o negre Priorat o
copa de cervesa o aigua mineral, copa de vi Sumarroca (supl. 1’5€)
*El menú inclou: un primer, un segon, unes
postres i una beguda
Preu:
12 € (iva inclòs)
Mig Menú
9 € (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario