16 d’agost 2015
Vermut dels diumenges
PRIMERS
Crema de carbassa amb les seves llavors i
encenalls de parmesà
Amanida de formatge de cabra
Amanida de tomàquets i seitons marinats
Esqueixada de bacallà amb taronja
Ensaladilla russa amb llagostins i pernil
ibèric
La coca feta al moment d’escalivada i anxoves
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet
Arròs caldós amb gamba vermella
SEGONS
Lluç
de palangre a l’all cremat
Bacallà amb seques i all i oli
Sípia a la planxa
Conill gourmet d’ull negre cuinat a baixa
temperatura
Magret d’ànec a la brasa amb peres a la sangria
Costelletes de cabrit arrebossades
Picanya de vedella a la brasa amb patates roses
Cuixa de cabrit rostida (supl. 5€)
Les
botifarres de Can Rovira amb seques
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
Preu:
24€ (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes les verdures i hortalisses de temporada
són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario