19/7/15

menú diumenge

19 de juliol 2015

     Vermut dels diumenges


            PRIMERS

 Gaspatxo amb entrebancs
 Amanida de fruits de l’hort
 Esqueixada de bacallà
 “Ensaladilla” russa amb llagostins i pernil ibèric
 Bunyols de bacallà
 Pernil ibèric amb pa de coca sucat amb tomàquet
 Arròs caldós amb gamba vermella
 Musclos amb salsa marinera
        
                                                               
SEGONS

 Fish & chips de peix espasa i salsa tàrtara
 Lluç fresc de palangre amb samfaina
 Cuixa de xai desossada farcida a la catalana
 Conill gourmet d’ull negre a l’allet
 Peus de porc amb prunes i pinyons                                                  
 Magret d’ànec  amb peres a la sangria
 Costelles de cabrit arrebossades                                        
            
                                                                        
                                  
                                  

 
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos


Preu: 24€  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú


*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.


No hay comentarios: