19 de juliol 2015
Vermut
dels diumenges
PRIMERS
Gaspatxo amb entrebancs
Amanida de fruits de l’hort
Esqueixada de bacallà
“Ensaladilla” russa amb llagostins i pernil
ibèric
Bunyols de bacallà
Pernil ibèric amb pa de coca sucat amb
tomàquet
Arròs caldós amb gamba vermella
Musclos amb salsa marinera
SEGONS
Fish & chips de peix espasa i salsa
tàrtara
Lluç fresc de palangre amb samfaina
Cuixa de xai desossada farcida a la catalana
Conill gourmet d’ull negre a l’allet
Peus de porc amb prunes i pinyons
Magret d’ànec
amb peres a la sangria
Costelles de cabrit arrebossades
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
Preu: 24€
(IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes les verdures i hortalisses de temporada
són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario