18/7/15

menú de dissabte

dissabte 18 de juliol 2015


PRIMERS

 Gaspatxo amb entrebancs
 Amanida de fruits de l’hort
 Esqueixada de bacallà
 “Ensaladilla” russa amb llagostins i pernil ibèric
 Bunyols de bacallà
 Pernil ibèric amb pa de coca sucat amb tomàquet
 Arròs negre
 Musclos amb salsa marinera
                                                                        
SEGONS

 Fish & chips de peix espasa
 Lluç fresc de palangre amb samfaina
 Cuixa de xai desossada farcida a la catalana
 Conill gourmet d’ull negre a l’allet
 Peus de porc amb prunes i pinyons

BRASES                                                              
             
 Pit de pollastre                             
 Magret d’ànec                                                         
 Costelles de cabrit                                                                  
                                   
                                                                                 


   
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 22€  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú


*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.


No hay comentarios: