5 de juliol 2015
Vermut
dels diumenges
PRIMERS
Sopa freda de tomàquet i síndria amb alfàbrega
Amanida de meló amb pernil ibèric
Empedrat
amb bacallà esqueixat
Braç de gitano farcit de marisc guarnit amb
llagostins
Coca feta
al moment de sobrassada de Can Rovira i formatge de cabra
Croquetes de pollastre i pernil
Canelons de la casa gratinats
Arròs caldós amb gamba vermella
SEGONS
Tonyina vermella de Mediterrani amb ceba i
tomàquet
Calamars a la planxa amb patata encebada
Llom de bacallà amb samfaina
Mandonguilles amb sèpia
Peus
de porc a la catalana
Pit de pollastre al curri amb arròs pilaf
CUINAT
A LA BRASA
Magret d’ànec
Assortiment de botifarres de Can Rovira
Conill
ibèric d’ull negre
Postres, vi de la casa, porró de blanc de
Gandesa o negre del Priorat, aigua mineral inclosos
Preu: 24€
(IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes les verdures i hortalisses de temporada
són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario