4/7/15

menú del dissabte

   4 de juliol 2015

    

   PRIMERS
 Sopa freda de tomàquet i síndria amb alfàbrega
 Amanida de meló amb pernil ibèric
Empedrat amb bacallà esqueixat
 Braç de gitano farcit de marisc guarnit amb llagostins
 Coca  feta al moment de sobrassada de Can Rovira i formatge de cabra
 Croquetes de pollastre i pernil
 Musclos al vi blanc de Gandesa
 Arròs de mar i muntanya

                                                                        
SEGONS
 Tonyina vermella de Mediterrani amb ceba i tomàquet
 Calamars a la planxa amb patata encebada
 Llom de bacallà amb samfaina
 Mandonguilles amb sèpia
Peus de porc a la catalana
 Pit de pollastre al curri amb arròs pilaf

CUINAT A LA BRASA                                      
             
 Magret d’ànec                                                    
 Assortiment de botifarres de Can Rovira       
 Conill ibèric d’ull negre                                            
                                                                                                              

                                                                                   

 
Postres, vi de la casa, porró de blanc de Gandesa o negre del Priorat, aigua mineral inclosos



Preu: 22€  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú



No hay comentarios: