12 de juliol 2015
Vermut
dels diumenges
PRIMERS
Sopa de meló freda amb pernil ibèric
Amanida Cèsar
Amanida de mongeta tendra de l’hort
Esqueixada de bacallà amb taronja
“Ensaladilla” russa amb llagostins i pernil
ibèric
Coca feta al moment amb d’escalivada i anxoves
Pernil ibèric amb pa de coca sucat amb
tomàquet
Arròs caldós amb gamba vermella
Musclos amb salsa marinera
SEGONS
Sípia a la planxa amb patata al caliu i all i
oli
Tonyina vermella a la planxa amb samfaina
Cuixa de xai desossada farcida a la catalana
amb puré de patata
Tall rodó rostit amb bolets
BRASES
Conill Gourmet d’ull negre
Magret d’ànec
Peus de porc
Salsitxa
de Can Rovira
Xistorra de Can Rovira
Full de culata de vedella “tendre i gustosa”
Postres, vi de la casa, porró de blanc de
Gandesa o negre del Priorat, aigua mineral inclosos
Preu: 24€
(IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes les verdures i hortalisses de temporada
són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario