10/7/15

menú d'avui

divendres 10 de juliol  de 2015


ENTRANTS

Vichyssoise de porros i carbassó
Amanida provençal
Amanida de pasta tricolor
Albergínia farcida de bolonyesa
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)

PRINCIPALS

Lluç fresc a la planxa  all i julivert amb tomàquet amanit
Pit de pollastre a la planxa amb guarnició
Ous ferrats amb puré i sobrassada
Llom rostit al forn amb poma caramel.litzada
Llom de bacallà (supl. 8€)
Magret d’ànec al grill (supl. 6€)

LES  POSTRES

Meló
Iogurt natural
Flam  de formatge
Pastis
Gelat de limona


Vi de la casa, porró de vi blanc  Gandesa o negre Priorat o
 copa de cervesa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negra 1/2 l: 0,90€

SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA


Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: