divendres 10 de juliol de 2015
ENTRANTS
Vichyssoise de porros i carbassó
Amanida provençal
Amanida de pasta tricolor
Albergínia farcida de bolonyesa
Esqueixada de bacallà (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl.
6€)
PRINCIPALS
Lluç fresc a la planxa all i julivert amb tomàquet amanit
Pit de pollastre a la planxa amb guarnició
Ous ferrats amb puré i sobrassada
Llom rostit al forn amb poma caramel.litzada
Llom de bacallà (supl. 8€)
Magret d’ànec al grill (supl. 6€)
LES
POSTRES
Meló
Iogurt natural
Flam de
formatge
Pastis
Gelat de limona
Vi de la casa, porró de vi blanc Gandesa o negre Priorat o
copa de
cervesa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negra 1/2 l: 0,90€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:
12 € (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario