dissabte 20 de juny 2015
PRIMERS
Gaspatxo
Amanida de cruixents
Esqueixada de bacallà
Timbal d’escalivada amb formatge de cabra
Coca de pa amb pernil ibèric
Musclos amb salsa marinera
Sípia i patata amb all i oli
Arròs mar i muntanya
SEGONS
Lluç de palangre a l’all cremat
Bacallà a la Donosti
Sípia a la planxa amb patata encebada
Cuixa de pollastre amb ceba, tomàquet i
llagostins
Conill ibèric a l’allet amb patates amb pell
BRASES
Peus de porc
Magret d’ànec
“Les
botifarres de Can Rovira”
Entrecot
de vedella
|
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
Preu: 22€
(IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes les verdures i hortalisses de temporada
són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario