20/6/15

menú de dissabte

dissabte 20 de juny 2015


PRIMERS
 Gaspatxo
 Amanida de cruixents
 Esqueixada de bacallà
 Timbal d’escalivada amb formatge de cabra
 Coca de pa amb pernil ibèric
 Musclos amb salsa marinera
 Sípia i patata amb all i oli
 Arròs mar i muntanya

                                                                        
SEGONS
 Lluç de palangre a l’all cremat
 Bacallà a la Donosti
 Sípia a la planxa amb patata encebada
 Cuixa de pollastre amb ceba, tomàquet i llagostins
 Conill ibèric a l’allet amb patates amb pell

BRASES 
                                                                           
 Peus de porc                                                                        
 Magret d’ànec                                                              
“Les botifarres de Can Rovira”                        
  Entrecot de vedella                                              
                                      



 
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos


Preu: 22€  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú



*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: