divendres 19 de juny de 2015
ENTRANTS
Gaspatxo
Amanida verda
Albergínia farcida de bolonyesa y gratinada
Fideus gruixuts amb costelló
Esqueixada de bacallà (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl.
6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Ous amb puré i sobrassada
Bistec de vedella amb tomàquet amanit
Botifarra de porc al grill amb seques
Entrecot de vedella al grill (supl. 8€)
Magret d’ànec al grill (supl. 6€)
LES
POSTRES
Síndria
Pastis de pastanaga
Mel i mató
Gelat de vainilla amb cruixent de xocolata
Iogurt natural amb cireres de la vinya
Vi de la casa o copa de cervesa i aigües
inclosos
• Gasosa Casa Negra 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
No hay comentarios:
Publicar un comentario