31 de maig 2015
“El
Vermut dels diumenges”
PRIMERS
Vichyssoise “crema freda de porros”
Amanida Escoffier, amb mongeta tendra, anxoves,
ou dur...
Amanida Waldorf, amb poma, nous, apit...
La nostre amanida de llagostins
Pernil ibèric amb pa de coca sucat amb
tomàquet
Coca amb escalivada i formatge de cabra
Canelons tradicionals de la casa gratinats
Arròs caldós amb gamba vermella
Musclos de roca amb salsa marinera
SEGONS
Calamars a la planxa amb sofregit d’alls
Lluç de palangre a la planxa amb escalivada
Llom de bacallà amb ceba i tomàquet
Mandonguilles amb sèpia
Tall
rodó de vedella rostit amb bolets
BRASES
Pop a la brasa amb panxeta (supl. 3€)
Conill ibèric d’ulls negres
Filet de porc
Costelletes i mitjanes de xai
Magret d’ànec
Peus de porc
Entrecot de vedella
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
Preu: 24€
(IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes les verdures i hortalisses de temporada
són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario