30/5/15

menú d'avui

dissabte 30 de maig 2015


PRIMERS
 Vichyssoise “crema freda de porros”
 Amanida Escoffier, amb mongeta tendra, anxoves, ou dur...
 Amanida Waldorf, amb poma, nous, apit...
 La nostre amanida de llagostins
 Pernil ibèric amb pa de coca sucat amb tomàquet
 Coca amb escalivada i formatge de cabra
 Canelons tradicionals de la casa gratinats
 Arròs mar i muntanya
 Musclos de roca amb salsa marinera

                                                                        
SEGONS
 Calamars a la planxa amb sofregit d’alls
 Lluç de palangre a la planxa amb escalivada
 Llom de bacallà amb ceba i tomàquet
 Mandonguilles amb sèpia
Tall rodó de vedella rostit amb bolets

BRASES                                                               Guarnicions:
 Pop a la brasa amb panxeta (supl. 5€)               Patata al caliu
 Conill ibèric d’ulls negres                                 Patates fregides
 Filet de porc                                                       Escalivada
 Costelletes i mitjanes de xai                              Seques
 Magret d’ànec                                                   Coliflor arrebossada
 Peus de porc
 Entrecot de vedella                                                 
                                      


 
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 22€  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú



*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: