divendres 6 de març de
2015
ENTRANTS
Crema de pèsols
Amanida provençal
Carbassons farcits de tonyina i gratinats
Espagueti amb salsa de formatges
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Brandada de bacallà
Pollastre a l’allet amb patates
Escalopa de vedella amb guarnició
Llom de bacallà (supl. 7€)
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
LES POSTRES
Fruita del temps
Iogurt natural
Pastis d’ametlles
Crema catalana
Gelat de llimona
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu: 12 € (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario