dimecres 4 de
març de 2015
ENTRANTS
Brou amb pasta
Amanida catalana
Empedrat de tonyina
Fideuà de Vilanova
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Ous ferrats amb pernil i patates
Pit de pollastre a la planxa amb guarnició
Ragout de vedella amb patates
Llom de bacallà (supl. 7€)
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
LES POSTRES
Mandarines
Poma al forn
Iogurt natural
Crema catalana
Gelat de maduixa
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negra 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu: 12 € (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario