4/3/15

menú d'avui



dimecres  4 de març   de 2015


ENTRANTS

Brou amb pasta
Amanida catalana
Empedrat de tonyina
Fideuà de Vilanova
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)

PRINCIPALS

Peix del dia
Ous ferrats amb pernil i patates
Pit de pollastre a la planxa amb guarnició
Ragout de vedella amb patates
Llom de bacallà (supl. 7€)
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)

LES  POSTRES

Mandarines
Poma al forn
Iogurt natural
Crema catalana
Gelat de maduixa


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negra 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA

Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: