dilluns 2 de
febrer de 2015
ENTRANTS
Crema de carbassó
Amanida Cèsar
Coliflor amb pernil i beixamel gratinada
Albergínies farcides de bolonyesa
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Estofat de calamars amb carxofa
Peus de porc a la jardinera
Xai a la planxa amb patata al forn
Ous ferrats amb botifarró i patates
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
LES POSTRES
Fruita del temps
Flam d’ ou amb nata
Iogurt natural
Pastis Sant Marc
Gelat de llimona
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu: 12 € (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario