2/2/15

menú d'avui



dilluns  2  de  febrer  de 2015


ENTRANTS

Crema de carbassó
Amanida Cèsar
Coliflor amb pernil i beixamel gratinada
Albergínies farcides de bolonyesa
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)

PRINCIPALS

Estofat de calamars amb carxofa
Peus de porc a la jardinera
Xai a la planxa amb patata al forn
Ous ferrats amb botifarró i patates
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)

LES  POSTRES

Fruita del temps
Flam d’ ou amb nata
Iogurt natural
Pastis Sant Marc
Gelat de llimona


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA

Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: