31/1/15

menu diumenge




Amanida i sopes
·  Escudella barrejada
· Amanida Cèsar
· Amanida xató

Entrants
·  Carpaccio de filet de vedella
·  Pernil ibèric amb pa de coca amb tomàquet
·  Albergínia farcida de bolonyesa
·   Calçots i carxofes a la brasa amb salsa xató
·  Cargols a la cassola
·  Arròs caldos mariner amb llamàntol

Peix
·  Bacallà amb samfaina
·  Calamars a la planxa amb sofregit d’alls
·  Gamba vermella de Vilanova (6 unid. Supl.20€)

Rostits

·  Costella ibèrica rostida al forn amb humus de cigrons
·  Garró del pernil amb puré de patata
·  Peus de porc a la jardinera

Brasa
·  Magret d’ànec amb guarnició (supl. 2€)
·  Xai amb guarnició
·  Entrecot de vedella amb guarnició (Supl. 5€)



Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos


Preu: 25€  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: