1º
Amanida
i sopes
· Escudella barrejada
· Amanida Cèsar
· Amanida xató
Entrants
· Carpaccio de filet de vedella
· Pernil
ibèric amb pa de coca amb tomàquet
· Albergínia
farcida de bolonyesa
· Calçots
i carxofes a la brasa amb salsa xató
· Cargols a la cassola
· Arròs caldos
mariner amb llamàntol
2º
Peix
· Bacallà
amb samfaina
· Calamars
a la planxa amb sofregit d’alls
· Gamba
vermella de Vilanova (6 unid. Supl.20€)
Rostits
· Costella
ibèrica rostida al forn amb humus de cigrons
· Garró
del pernil amb puré de patata
· Peus
de porc a la jardinera
Brasa
· Magret
d’ànec amb guarnició (supl. 2€)
· Xai
amb guarnició
· Entrecot
de vedella amb guarnició (Supl. 5€)
Preu:
25€ (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes
les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario