21/11/14

menú del dia



divendres 21 de novembre 2014


ENTRANTS

Crema de porros i carbassó
Amanida catalana
Coliflor i bròquil al vapor
Fideus gruixuts a la cassola
Amanida xató (supl. 6 €)
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i coca amb tomàquet (supl. 6€)


PRINCIPALS

Peix del dia
Pollastre rostit amb especies i arròs
Escalopa de llom arrebossada amb patates roses
Hamburguesa amb ceba i formatge
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Entrecot de vedella al grill (supl. 7€)


LES  POSTRES

Flam de formatge
Fruita del temps
Pastis del dia
Iogurt de maduixa la Fageda
Gelat de vainilla a la xocolata


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA

Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: