21/11/14

MENÚ DEL DIA





Menú a la carta
Dissabte 22 de novembre 2014

ENTRANTS
Crema de carbassa amb crostons de parmesà
Ous farcits de puré arrebossats amb maionesa
Amanida xató
Amanida Cèsar per menjar amb la ma
Torrada de pagès amb escalivada, mató i anxoves de l’Escala
Pasta fresca farcida de peres i formatge gorgonzola
Musclos XL a la marinera
Arròs de carxofes i sípia
Callos amb cigrons


PRINCIPALS
Lluç de palangre a la planxa amb escalivada
Calamars a la planxa amb sofregit d’alls
Bacallà amb all i oli escalivat
Tall rodó de vedella rostit a la jardinera
Peus de porc a la brasa amb patata al caliu
“Les botifarres”
Entrecot de vedella a la brasa amb la seva guarnició(supl.3€)
Magret d’ànec amb peres al vi



Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos


Preu: 20 €  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú


Demaneu la nostra carta de vins


*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: