Menú a la carta
Dissabte 22 de novembre 2014
ENTRANTS
Crema
de carbassa amb crostons de parmesà
Ous
farcits de puré arrebossats amb maionesa
Amanida
xató
Amanida
Cèsar per menjar amb la ma
Torrada
de pagès amb escalivada, mató i anxoves de l’Escala
Pasta
fresca farcida de peres i formatge gorgonzola
Musclos
XL a la marinera
Arròs
de carxofes i sípia
Callos
amb cigrons
PRINCIPALS
Lluç
de palangre a la planxa amb escalivada
Calamars
a la planxa amb sofregit d’alls
Bacallà
amb all i oli escalivat
Tall
rodó de vedella rostit a la jardinera
Peus
de porc a la brasa amb patata al caliu
“Les
botifarres”
Entrecot
de vedella a la brasa amb la seva guarnició(supl.3€)
Magret
d’ànec amb peres al vi
Preu: 20 € (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario