18/10/14

menu diumenge



Menú a la carta
Diumenge 19 d’octubre del 2014

ENTRANTS
Escudella barrejada
Amanida de xató
Amanida de contrastes
Torrada de pagès amb escalivada i formatge de cabra
Bledes de l’hort amb panxeta torrada
Caps d’espàrrecs XL D.O Navarra amb salsa holandesa(Supl. 5€)
Sípia a la bruta
Arròs caldós mariner amb llamàntol
Pasta fresca farcida de espinacs i formatge fresc
Rovellons autòctons (Supl. 6€)


PRINCIPALS
Calamars frescos de Vilanova a la planxa
Bacallà a la Donosti
Peus de porc amb rovellons
Pollastre de corral cuinat a baixa temperatura amb botifarra del perol
Galta ibèrica confitada a l’antiga
Hamburguesa casolana amb ceba caiguda i cansalada torrada
Magret d’ànec amb pomes
“Les botifarres” de Can Rovira a la brasa amb guarnició
                  Guarnició de rovellons (Supl. 4 €)


Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 22€  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: