Menú a la carta
Diumenge 19 d’octubre del 2014
ENTRANTS
Escudella
barrejada
Amanida
de xató
Amanida
de contrastes
Torrada
de pagès amb escalivada i formatge de cabra
Bledes
de l’hort amb panxeta torrada
Caps
d’espàrrecs XL D.O Navarra amb salsa holandesa(Supl. 5€)
Sípia
a la bruta
Arròs
caldós mariner amb llamàntol
Pasta
fresca farcida de espinacs i formatge fresc
Rovellons
autòctons (Supl. 6€)
PRINCIPALS
Calamars
frescos de Vilanova a la planxa
Bacallà
a la Donosti
Peus
de porc amb rovellons
Pollastre
de corral cuinat a baixa temperatura amb botifarra del perol
Galta
ibèrica confitada a l’antiga
Hamburguesa
casolana amb ceba caiguda i cansalada torrada
Magret
d’ànec amb pomes
“Les
botifarres” de Can Rovira a la brasa amb guarnició
Guarnició de rovellons (Supl.
4 €)
Preu: 22€ (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario