Menú a la carta
Dissabte 18 d’octubre del 2014
ENTRANTS
Escudella
barrejada
Amanida
de xató
Amanida
de contrastes
Torrada
de pagès amb escalivada i formatge de cabra
Musclos
a la marinera
Caps
d’espàrrecs XL D.O Navarra amb salsa holandesa(Supl.5€)
Sípia
a la bruta
Arròs
de bolets amb formatge parmesà
Pasta
fresca farcida de espinacs i formatge fresc
Rovellons
autòctons (Supl.6€)
PRINCIPALS
Calamars
frescos de Vilanova a la planxa
Bacallà
a la Donosti
Peus
de porc amb rovellons
Pollastre
de pagès cuinat a baixa temperatura
Galta
ibèrica confitada a l’antiga
Hamburguesa
casolana amb ceba caiguda i cansalada torrada
Magret
d’ànec amb pomes
“Les
botifarres” de Can Rovira a la brasa amb guarnició
Guarnició de rovellons
(Supl.4€)
Preu: 20€ (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario