Menú a la carta
Diumenge 14 de setembre del 2014
ENTRANTS
Crema
de carbassó i pèsols amb formatge emmental
Amanida
de contrastes “dolços, salats, cruixents..”
“Salmorejo”
amb pernil ibèric i ou dur
Carpaccio
de salmó salvatge marinat
Pernil
ibèric amb pa de coca sucat amb tomàquet
Pasta
fresca farcida amb salsa de quatre formatges
Arròs
caldós mariner amb llamàntol
Musclos
XL amb salsa marinera
PRINCIPALS
Lluç
de palangre a la donostiarra
Sípia
a la planxa amb patates
Calamarsons
al grill amb botifarra del perol
Costella
ibèrica amb puré de cigrons
Garró
del pernil a baixa temperatura
Peus
de porc amb sobrassada casolana i pinyons
Magret
d’ànec a la brasa amb pomes “collita pròpia”
“Les
botifarres” de Can Rovira a la brasa amb seques
Filet
de vedella al grill amb guarnició (3 € supl.)
Entrecot
“llom baix” 500 gr. (8€ supl.)
Preu: 22 € (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita
pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario