14/9/14





Menú a la carta
Diumenge 14 de setembre del 2014

ENTRANTS

Crema de carbassó i pèsols amb formatge emmental
Amanida de contrastes “dolços, salats, cruixents..”
“Salmorejo” amb pernil ibèric i ou dur
Carpaccio de salmó salvatge marinat
Pernil ibèric amb pa de coca sucat amb tomàquet
Pasta fresca farcida amb salsa de quatre formatges
Arròs caldós mariner amb llamàntol
Musclos  XL amb salsa marinera


PRINCIPALS

Lluç de palangre a la donostiarra
Sípia a la planxa amb patates
Calamarsons al grill amb botifarra del perol
Costella ibèrica amb puré de cigrons
Garró del pernil a baixa temperatura
Peus de porc amb sobrassada casolana i pinyons
Magret d’ànec a la brasa amb pomes “collita pròpia”
“Les botifarres” de Can Rovira a la brasa amb seques
Filet de vedella al grill amb guarnició (3 € supl.)
Entrecot “llom baix” 500 gr.  (8€ supl.)


Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 22 €  (IVA. inclòs)

Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: