Dissabte 13 de setembre del 2014
ENTRANTS
Crema
de carbassó i pèsols amb formatge emmental
Amanida
de contrastes
“Salmorejo”
amb pernil ibèric i ou dur
Carpaccio
de salmó salvatge marinat
Pernil
ibèric amb pa de coca sucat amb tomàquet
Espagueti
amb fruits del mar
Arròs
negre
Musclos
a la marinera
PRINCIPALS
Lluç
de palangre a la donostiarra
Sípia
a la planxa amb patates
Costella
ibèrica amb puré de cigrons
Garró
del pernil a baixa temperatura
Peus
de porc amb sobrassada i pinyons
“Palpitón”
de llom
Magret
d’ànec a la brasa amb pomes “collita pròpia”
“Les
botifarres” de Can Rovira a la brasa amb seques
Filet
de vedella al grill amb guarnició (3 € supl.)
Entrecot
“llom baix” 500 gr. (8€ supl.)
Preu: 20 € (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario