13/9/14




Dissabte 13 de setembre del 2014

ENTRANTS

Crema de carbassó i pèsols amb formatge emmental
Amanida de contrastes
“Salmorejo” amb pernil ibèric i ou dur
Carpaccio de salmó salvatge marinat
Pernil ibèric amb pa de coca sucat amb tomàquet
Espagueti amb fruits del mar
Arròs negre
Musclos a la marinera


PRINCIPALS

Lluç de palangre a la donostiarra
Sípia a la planxa amb patates
Costella ibèrica amb puré de cigrons
Garró del pernil a baixa temperatura
Peus de porc amb sobrassada i pinyons
“Palpitón” de llom
Magret d’ànec a la brasa amb pomes “collita pròpia”
“Les botifarres” de Can Rovira a la brasa amb seques
Filet de vedella al grill amb guarnició (3 € supl.)
Entrecot “llom baix” 500 gr.  (8€ supl.)


Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 20 €  (IVA. inclòs)

Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: