Menú a la carta
11 de Setembre del 2014
ENTRANTS
Sopa
freda de meló amb pernil ibèric
Amanida
Cèsar
Amanida
de llagostins
Esqueixada
de bacallà
Carpaccio
de peus de porc
Pernil
ibèric amb pa de coca
Raviolis
de mato i espinacs amb salsa de formatge
Musclos
de roca a la marinera
Paella
a la marinera amb llamàntol
PRINCIPALS
Salmó
fresc noruec a la planxa amb salsa tàrtara
Calamarsons
amb botifarra del perol
“Palpiton” de llom ibèric farcit
“Les
botifarres” de Can Rovira a la brasa amb guarnició
Filet
de vedella al grill amb guarnició
Entrecot
de vedella a la brasa amb guarnició
Conill
a l´ajillo amb patata al caliu
Magret
d’ànec a la brasa amb poma confitada
Preu: 25 € (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario