dimecres 10 de setembre de 2014
ENTRANTS
Crema de pèsols amb pernil
Amanida tropical
Albergínies farcides amb quatre formatges
Fideua de Vilanova
Esqueixada de bacallà
(supl. 6€)
Pernil ibèric i coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Ragout de vedella
Botifarra al grill amb seques Llom
Pollastre al forn amb xips de patates
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
LES POSTRES
Meló
Síndria
Préssec en almívar
Pastis del dia
Poma al forn
Gelat variat
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu: 12 € (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario