Menú a la carta
Dissabte 30 d’agost del 2014
ENTRANTS
Gaspatxo
amb guarnició de síndria
Amanida
de meló i pernil ibèric
Amanida
de llagostins
Coca
d’anxoves i mongeta tendre de l’hort
Esqueixada
de bacallà
Pernil
ibèric amb pa de coca
Macarrons
di gragnano amb salsa de formatge
Croquetes
casolanes amb enciams
Arròs
de botifarres de “Can Rovira”
PRINCIPALS
Orada
a la Donosti
Bacallà
amb ceba tendre, olives de Kalamata i taronja
Calamars
a la planxa amb all i julivert
Conill
cuinat a baixa temperatura amb mostassa
Costella
ibèrica rostida al forn amb puré de cigrons
Peus
de porc a la jardinera
Entrecot
de vedella a la brasa amb guarnició
Magret
d’ànec a la brasa amb guarnició
“Les
botifarres” de Can Rovira a la brasa amb guarnició
Preu: 20 € (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario