Menú a la carta
Diumenge 13 D’abril del 2014
ENTRANTS
Crema
de bròquil amb pernil ibèric
Amanida
de crudités
Amanida
de xató
Esqueixada
de bacallà amb olivada
Pernil
ibèric amb pa de coca amb tomàquet
Torrada
de pagès amb formatge cabra i escalivada
Cargols
de la casa amb salsa
Canelons
d’espinacs a la catalana
Calçots
amb salsa xató
Paella
d’arròs mariner amb llamàntol
PRINCIPALS
Bacallà
amb seques gratinats amb allioli
Pop
al grill amb cansalada i patates al caliu
Medallons
de vedella a baixa temperatura amb cremós de patata
Jarret
ibèric confitat a l’antiga
Conill
rostit a la mostassa
Peus
de porc en fricandó
Rellom
de porc al pebre verd
Entrecot
de vedella a la brasa amb guarnició
Filet
de vedella a la brasa amb guarnició (Supl.5€)
Botifarra
de porc a la brasa
Preu: 22 € (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario