Menú a la carta
Dissabte 12 D’abril del 2014
ENTRANTS
Crema
de bròquil amb pernil ibèric
Amanida
de crudités
Amanida
de xató
Carpaccio
de vedella Harry ´s bar
Esqueixada
de bacallà amb olivada
Pernil
ibèric amb pa de coca amb tomàquet
Torrada
de pagès amb formatge cabra i escalivada
Risotto
de calçots
Canelons
d’espinacs a la catalana
PRINCIPALS
Bacallà
amb seques gratinats amb allioli
Pop
al grill amb cansalada i patates al caliu
Medallons
de vedella a baixa temperatura amb cremós de patata
Jarret
ibèric confitat a l’antiga
Conill
rostit a la mostassa
Peus
de porc en fricandó
Rellom
de porc al pebre verd
Entrecot
de vedella a la brasa amb guarnició
Filet
de vedella a la brasa amb guarnició (Supl.5€)
Botifarra
de porc a la brasa
Preu: 20 € (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de
collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario