11/4/14

menu dissabte



Menú a la carta
   
Dissabte 12 D’abril del 2014

ENTRANTS

Crema de bròquil amb pernil ibèric
Amanida de crudités
Amanida de xató
Carpaccio de vedella Harry ´s bar
Esqueixada de bacallà amb olivada
Pernil ibèric amb pa de coca amb tomàquet
Torrada de pagès amb formatge cabra i escalivada
Risotto de calçots
Canelons d’espinacs a la catalana

PRINCIPALS

Bacallà amb seques gratinats amb allioli
Pop al grill amb cansalada i patates al caliu
Medallons de vedella a baixa temperatura amb cremós de patata
Jarret ibèric confitat a l’antiga
Conill rostit a la mostassa
Peus de porc en fricandó
Rellom de porc al pebre verd
Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició
Filet de vedella a la brasa amb guarnició (Supl.5€)
Botifarra de porc a la brasa


Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 20 €  (IVA. inclòs)



Consum mínim per persona 1 menú
Demaneu la nostra carta de vins
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: