divendres  21 d’agost  de 2015
ENTRANTS
Crema de pèsols amb pernil
Amanida verda
Amanida de pasta
Carbassons farcits de tonyina gratinats
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl.
6€)
PRINCIPALS
Lluç fresc fregit
Pollastre al curri amb arròs pilaf
Conill d’ull negre a la brasa amb patata al
caliu
Galta de porc confitada amb cremós de patata i
suc de rostit
Llom de bacallà (supl. 8€)
Magret d’ànec al grill (supl. 6€)
LES 
POSTRES
Meló o Síndria
Iogurt natural 
Flam d’ou amb nata
Pastis del dia 
Gelat de xocolata amb cruixent
Vi de la casa, porró de vi blanc  Gandesa o negre Priorat o
 copa de
cervesa o aigua sense gas inclosos
• Gasosa 1/2 l: 1,20€, Malavella amb gas 2€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu: 
12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario