22 d’agost 2015 
PRIMERS
 Gaspatxo amb meló 
 Amanida de llagostins
 Amanida Cèsar
 Empedrat  de bacallà 
 Pernil ibèric amb pa de coca i tomàquet
 La coca feta al moment d’escalivada i formatge
de cabra
 Sèpia amb patata i all i oli 
 Arròs melós de galeres
SEGONS
Lluç
de palangre a la Donosti
 Bacallà al cremós de pil pil
 Calamars a la planxa amb sofregit d’alls
 Tall rodó de vedella amb bolets
 Peus de porc a la catalana
 Conill gourmet d’ull negre a la brasa
 Costelletes de cabrit arrebossades     
 Picanya de vedella a la brasa          
 Entrecot         de
vedella a la brasa (supl. 4€)                                                 
Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
            Preu:
22€  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes les verdures i hortalisses de temporada
són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario