dissabte 2 de maig 2015 
  PRIMERS
·   Crema de pastanaga amb formatge parmesà
·   Amanida amb peres, rocafort i fruits secs
·   Amanida de xató
·  Esqueixada de bacallà
·  Ensaladilla rusa amb pernil ibèric i
llagostins
·  Les nostres croquetes amb amanideta
·  Faves de l’hort a la catalana
·  Arròs amb carxofa, coliflor i pernil
·  Raviolis frescos d’espinacs i mató amb salsa
de formatge
·  Gamba de Vilanova a la sal –talla gran 6 unit.
(suplement 25€)
  SEGONS
·  Rap fresc a l’all cremat
·  Bacallà confitat amb espinacs 
·  Calamarsons a la planxa 
·  Poularda en dos coccions amb botifarra del
perol
·  Garró del pernil a baixa temperatura i cremós
de patata
                         BRASES AMB
GUARNICIÓ
·  Conill ibèric d’ulls negres                             Guarnicions:
·  Pop (supl. 6€)                                                   Carxofes arrebossades
·  Entrecot de vedella (supl. 3€)                        Escalivada
·  Peus de porc                                                   Seques
·  Magret d’ànec                                                Patates roses
·  Botifarra natural
 
                                                    Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos
Preu: 22€  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1
menú
*Totes
les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario