7/3/15

menu diumenge 8 de març








·   Sopa de ceba amb ou a baixa temperatura

·  Amanida xató

·  Amanida de crudités

·  Carpaccio de filet de vedella “Harry‘s bar”

·  Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet

·  Canelons de la casa

· Callos amb cigrons

·  Paella d’arròs mariner amb llamàntol








·  Bacallà fresc SKREI a la Donostia

·  Calamarsons al grill

·  Costella ibèrica a baixa temperatura amb humus

·  El nostre pollastre de pagès a la catalana

·  Tall rodo rostit a la jardinera

  

Brasa amb guarnició

·  “Les botifarres” de Can Rovira

·  Magret d’ànec amb pomes

·  Entrecot de vedella (Supl. 4€)

·  Conill d’ulls negres






Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos


Preu: 24€  (IVA. inclòs)

Consum mínim per persona 1 menú



*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: