1º
·   Sopa
de ceba amb ou a baixa temperatura
·  Amanida
xató
·  Amanida de crudités
·  Carpaccio de filet de vedella “Harry‘s bar”
·  Pernil
ibèric i pa de coca amb tomàquet
·  Canelons de la casa
· Callos amb cigrons
·  Paella
d’arròs mariner amb llamàntol
2º
·  Bacallà
fresc SKREI a la Donostia
·  Calamarsons al grill
·  Costella ibèrica a baixa temperatura amb humus
·  El
nostre pollastre de pagès a la catalana
·  Tall
rodo rostit a la jardinera
Brasa amb guarnició 
·  “Les
botifarres” de Can Rovira
·  Magret
d’ànec amb pomes
·  Entrecot de vedella (Supl. 4€)
·  Conill
d’ulls negres
Preu:
24€  (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes
les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario