Divendres 20 de febrer   de 2015
ENTRANTS
Crema de porros
Amanida verda variada
Braç de puré farcit
Fideus gruixuts a la marinera
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Sèpia a la bruta
Pollastre al curri
Llonza de porc al grill amb guarnició 
Llom de bacallà (supl. 7€)
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Entrecot de vaca gallega (supl. 8€)
LES  POSTRES
Fruita del temps
Flam d’ou amb nata
Iogurt natural
Préssec en almívar
Gelat de vainilla amb toffee
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario