20/2/15



Divendres 20 de febrer   de 2015


ENTRANTS

Crema de porros
Amanida verda variada
Braç de puré farcit
Fideus gruixuts a la marinera
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)

PRINCIPALS

Peix del dia
Sèpia a la bruta
Pollastre al curri
Llonza de porc al grill amb guarnició
Llom de bacallà (supl. 7€)
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
Entrecot de vaca gallega (supl. 8€)

LES  POSTRES

Fruita del temps
Flam d’ou amb nata
Iogurt natural
Préssec en almívar
Gelat de vainilla amb toffee

Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA

Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: