1º
·   Crema
de pèsols i pernil ibèric
·  Amanida
xató
·  Amanida de patata, canonges i anxoves
·  Pernil
ibèric amb pa de coca
·  Torrada d’escalivada amb formatge de cabra
·  Pasta
fresca farcida d’espinacs i mató amb salsa 4 formatges
·  Calçots a la brasa amb carxofa i salsa xató
·  Arròs
negre amb calamars
2º
·  Rap al
forn amb sofregit d’alls i pebre vermell
·  Bacallà amb panses i pinyons
·  Sípia
a la planxa amb gremolata
·  Peus
de porc a la jardinera
·  Mandonguilles amb sípia
·  Costelles
de xai arrebossades amb guarnició
Brasa amb guarnició 
·  Magret
d’ànec
·  Entrecot de vedella (Supl.3€)
·  “Les
botifarres” de Can Rovira
Preu:
22€  (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes
les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario