1º
·   Crema
de carbassa amb parmesà
·  Amanida
xató
·  Amanida de patata, canonges i anxoves de
l’escala
·  Pernil
ibèric amb pa de coca amb tomàquet
·  Torrada d’escalivada amb formatge de cabra
·  Pasta
fresca farcida d’espinacs i mató amb salsa 4 formatges
·  Calçots a la brasa amb carxofa i salsa xató
·  Arròs mariner
amb llamàntol
·  Foie
gras d’ànec amb torradetes  
·  Empedrat de bacallà esqueixat
2º
·  Bacallà
amb panses i pinyons
·  Sípia
a la planxa amb gremolata
·  Peus
de porc a la jardinera de bolets
·  Mandonguilles amb sípia
·  Costelletes de cabrit arrebossades
Brasa amb guarnició 
·  Magret
d’ànec amb pinya
·  Entrecot de vedella (Supl.3€)
·  “Les
botifarres” de Can Rovira
·  Conill
d’ulls negres
| 
   | 
 
Preu: 24€ (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes
les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario