divendres 13 de febrer   de 2015
ENTRANTS
Brou amb pasta
Amanida Cèsar
Coliflor de l’hort al vapor amb llegum
Fideus gruixuts a la cassola
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Peix del dia
Conill a l’allet amb patates
Ous ferrats amb pernil
Bistec de vedella amb guarnició
Entrecot de Vedella Gallega (supl. 8€ )
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
LES  POSTRES
Fruita del temps
Pastis Sacher
Iogurt natural
Préssec en almívar
Gelat variat
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario