19/2/15

menú d'avui



dijous  19 de febrer   de 2015


ENTRANTS

Crema de carbassó
Amanida provençal
Estofat de seques amb bledes i panxeta
Tallarines a la carbonara
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)

PRINCIPALS

Peix del dia
Paella marinera
Ous ferrats amb pernil i patates roses
Llonza de porc al grill amb guarnició
Entrecot de Vedella Gallega (supl. 8€ )
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)


LES  POSTRES

Fruita del temps
Pastis Sant Marc
Iogurt natural
Crema catalana
Gelat de llimona


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€

SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA

Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: