10/1/15

menu diumenge 11 de gener




Amanida i sopes



·  Crema de carbassa amb crostons de parmesà

·  Amanida xató

·  Amanida d’hivern





Entrants



·  Torrada d’escalivada i anxoves 
·  Carpaccio de filet de vedella

·  Pasta fresca farcida de gorgonzola i peres amb salsa de formatge

·  Callos amb cigrons

·  Arròs caldos mariner amb llamàntol




Peix



·   Bacallà gratinat amb allioli suau

·   Lluç de palangre a la Donosti

·   Sípia a la planxa amb patata al caliu



Rostits



·  Conill a l´ajillo

·  Garró del pernil cuinat a baixa temperatura amb cremós de patata

·  Peus de porc amb bolets



Brasa

·  Les Botifarres de Can Rovira

·  Magret d’ànec amb peres a la sangria

·  Entrecot de vedella amb guarnició (Supl. 3€)

·  Filet de vedella amb guarnició (Supl. 8 €) 
·  hamburguesa de vedella amb ceba caiguda i patates deluxe




Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos


Preu: 22 €  (IVA. inclòs)

Consum mínim per persona 1 menú

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: