1º
Amanida
i sopes
·  Crema de carbassa amb crostons de parmesà
·  Amanida
xató
·  Amanida d’hivern
Entrants
·  Torrada d’escalivada i anxoves 
· Carpaccio de filet de vedella
· Carpaccio de filet de vedella
·  Pasta
fresca farcida de gorgonzola i peres amb
salsa de formatge
·  Callos amb cigrons
·  Arròs caldos
mariner amb llamàntol
2º
Peix
·   Bacallà gratinat amb allioli suau
·   Lluç de palangre a la Donosti
·   Sípia a la planxa amb patata al caliu
Rostits
·  Conill
a l´ajillo
·  Garró
del pernil cuinat
a baixa temperatura amb cremós de patata
·  Peus
de porc amb bolets
Brasa
·  Les
Botifarres de Can Rovira
·  Magret
d’ànec amb peres a la sangria
·  Entrecot
de vedella amb guarnició (Supl. 3€)
·  Filet
de vedella amb guarnició (Supl. 8 €) 
· hamburguesa de vedella amb ceba caiguda i patates deluxe
· hamburguesa de vedella amb ceba caiguda i patates deluxe
Preu:
22 €  (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita
pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario