9/1/15

menú d'avui



divendres  9 de gener   de 2015


ENTRANTS

Crema de porros
Amanida provençal
Espigalls de l’hort saltats amb pernil
Espaguetis als quatre formatges
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)        
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)


PRINCIPALS

Peix del dia
Pollastre a la catalana
Escalopa  de llom amb patates fregides
Xurrasco de vedella al grill amb guarnició
Llom de bacallà (supl. 7€)
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)


LES  POSTRES

Fruita del temps
Pastis Sant Marc
Iogurt de préssec
Préssec en almívar
Gelat de vainilla amb toffee

Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA

Preu:  12 €  (iva inclòs)

No hay comentarios: