dilluns  19 de gener   de 2015
ENTRANTS
Crema de carbassa
Amanida provençal
Estofat de llenties
Macarrons  a la
bolonyesa
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà 
(supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Lluç a la romana
Brandada de bacallà
Pit de pollastre a la planxa amb guarnició
Llom  de porc al grill
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
LES  POSTRES
Fruita del temps
Flam de formatge 
Iogurt natural 
Pastis Selva Negra
Gelat de vainilla amb toffee
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER
 PERSONA
 PERSONA
Preu:  12 €  (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario