19/1/15

menú d'avui



dilluns  19 de gener   de 2015



ENTRANTS

Crema de carbassa
Amanida provençal
Estofat de llenties
Macarrons  a la bolonyesa
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà  (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)


PRINCIPALS

Lluç a la romana
Brandada de bacallà
Pit de pollastre a la planxa amb guarnició
Llom  de porc al grill
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)


LES  POSTRES

Fruita del temps
Flam de formatge
Iogurt natural
Pastis Selva Negra
Gelat de vainilla amb toffee


Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€


SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA

Preu:  12 €  (iva inclòs)


No hay comentarios: