24/1/15

menu 25 de gener




Amanida i sopes
·  Crema de carbassa de l’hort amb pernil ibèric i formatge de parmesà
· Amanida xató
· Amanida amb formatge de cabra

Entrants
·  Carpaccio de filet de vedella amb parmesà
·  Torrada d’escalivada i anxoves
·  Sípia a la bruta
·   Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet
·  Arròs mariner amb llamàntol

Peix
·  Bacallà a la brasa amb escalivada
·  Sípia a la planxa amb patates al caliu i all i oli

Rostits

·  Conill cuinat a baixa temperatura amb encurtits
·  Peus de porc a la catalana

Brasa
·  “Les Botifarres” de Can Rovira
·  Magret d’ànec amb pinya
·  Xai amb guarnició
·  Entrecot de vaca madurada 500 gr. (Supl. 8 €)


Postres, vi de la casa, aigua mineral inclosos

Preu: 25 €  (IVA. inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú

*Totes les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.

No hay comentarios: