1º
Amanida
i sopes
·  Crema de carbassa de l’hort amb pernil ibèric
i formatge de parmesà
· Amanida xató
· Amanida amb formatge de cabra
Entrants
·  Carpaccio de filet de vedella amb parmesà
·  Torrada
d’escalivada i anxoves
·  Sípia
a la bruta
·   Pernil
ibèric i pa de coca amb tomàquet 
·  Arròs
mariner amb llamàntol
2º
Peix
·  Bacallà
a la brasa amb escalivada
·  Sípia
a la planxa amb patates al caliu i all i oli
Rostits
·  Conill
cuinat a baixa temperatura amb encurtits
·  Peus
de porc a la catalana
Brasa
·  “Les
Botifarres” de Can Rovira
·  Magret
d’ànec amb pinya
·  Xai
amb guarnició
·  Entrecot
de vaca madurada 500 gr. (Supl. 8 €)
Preu:
25 €  (IVA.
inclòs)
Consum mínim per persona 1 menú
*Totes
les verdures i hortalisses de temporada són de collita pròpia i ecològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario