Divendres 5  de desembre  de 2014
ENTRANTS
Crema de coliflor i bròquil
Amanida catalana
Albergínia farcida de bolonyesa i gratinada
Fideus gruixuts a la cassola
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Sardines a la planxa amb encebada
Pit de pollastre al grill amb patates fregides
Galta de porc confitada a l’antiga
Xurrasco de vedella a la planxa amb guarnició
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
LES POSTRES
Fruita natural
Pastis de tiramisú
Iogurt cassola natural
Préssec en almívar
Gelat de llimona
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu: 12 € (iva inclòs)
ENTRANTS
Crema de coliflor i bròquil
Amanida catalana
Albergínia farcida de bolonyesa i gratinada
Fideus gruixuts a la cassola
Amanida de Xató (supl. 6€)
Esqueixada de bacallà (supl. 6€)
Pernil ibèric i pa de coca amb tomàquet (supl. 6€)
PRINCIPALS
Sardines a la planxa amb encebada
Pit de pollastre al grill amb patates fregides
Galta de porc confitada a l’antiga
Xurrasco de vedella a la planxa amb guarnició
Bacallà amb guarnició (supl. 7€)
Magret d’ànec al grill (supl. 7€)
LES POSTRES
Fruita natural
Pastis de tiramisú
Iogurt cassola natural
Préssec en almívar
Gelat de llimona
Vi de la casa i aigües inclosos
• Gasosa Casa Negre 1/2 l: 0,90€, 1 l. 1,50€
SERVEI MÍNIM 1 MENÚ PER PERSONA
Preu: 12 € (iva inclòs)
No hay comentarios:
Publicar un comentario